U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Laatste nieuws....
*** Laatste nieuws..... ***
-->

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?


Laatste nieuws:

* De website is volledig vernieuwd in januari 2015. Vooral ook gebruiksvriendelijk voor Smartphone en Ipad.Het werk is nog niet helemaal gereed, met name alle fotomappen neemt nog enige tijd in beslag, maar zal z.s.m. gereed zijn.

* Denieuwjaarsreceptie is woensdag 16 januari 2015 vanaf 16:30-18:00 uur.

* In de zomer van 2014 heeft het buurthuis een grondige verbouwing gehad. De gehele entree, barruimte en overige ruimtes hebben een frisse opknapbeurt gekregen. Het resultaat mag zeker gezien worden! Ook voor de disco zijn er op verzoek en door de discogroep zelf uitbreidingen gedaan t.a.v. de huidige lichtshow/effecten.Het resultaat is naar tevredenheid uitgevoerd, met dank aan allen die dit mogelijk gemaakt hebben.

* Maandag 23 januari (2012) zijn er enkele leden van de discogroep druk in de weer om een grote klus in de grote zaal te klaren. Werkelijk alle verlichting werd van het plafond geplukt! De volgende dag werd door de firma T.A.S. (Total Audio Support) uit Weesp kwam 25 en 26 januari de lichtshow aanleggen opnieuw aanleggen. Uiteraard werden naast, de gebruikte effecten, ook nieuwe effecten gebruikt! Zie foto's.

* Vanaf januari 2011 is de activiteit "Alleengaanden"(Club 43) op de zaterdagavond gestopt.

Het is de bedoeling het straatvoetbal in 2015 weer op te starten. Houd de website in de gaten....