Buurtcentrum Het Forum
*

BUURTFEEST was ook een SUCCES in 2019 tijdens het Lustrumjaar!

Met het grote succes voor 2019, was  2 jaar terug (2019) in en rond Buurtcentrum het Forum veel te doen zijn voor buurtbewoners en belangstellenden uit andere wijken! Zo staat voor dit jaar (2023) het Buurtfeest gepland op zaterdag 24 juni a.s.

Locatie: In- en om Buurtcentrum Het Forum aan de Haasweg 11 (Faunabuurt).

Rond het Forum wordt er van alles georganiseerd voor jong en oud, er een springkussen, stormbaan voor de kinderen en kunt u tijdens de dag uiteraard ook even uitrusten en genieten van een drankje  op het terras, dat voor het buurthuis wordt gemaakt. Ook kunnen kinderen zich laten schminken of genieten van lekkernijen die spontaan tegen gereduceerd tarief of gratis worden verstrekt.

* Verder zijn er optredens / demo's (op het podium) van activiteiten die in het buurthuis georganiseerd worden.

* Deze dag wordt u aangeboden door Buurtcentrum Het Forum, Wijkteam, Postcodeloterij, de Bingogroep , het Initiatievenbureau, de Schoor en uiteraard ook alle vrijwilligers die nodig zijn om het feest te organiseren.

* In verband met de weersomstandigheden kan het zijn dat er deze dag een beperkt programma mogelijk is, u kunt u tegen die tijd (voor de actuele info) deze website raadplegen.